Bewust ontwerp Interieur architectuur
Leusener es 2
7722 VH Dalfsen

Info@bewustontwerp.nl
Tel.: 06 18 28 48 78 K.v.K. 61806099
Architectenreigisternr. 4.091115.004

De Groene tak van ons bedrijf

Volg ons op

of

 

Wie zijn wij

Bewust ontwerp interieurarchitectuur is opgericht in 2014.
Na een afgeronde studie Grafische vormgeving aan het CIBAP lag de interesse bij 3D. Daarom naar de Kunst academie Zuyd te Maastricht voor de studie richting architectonische vormgeving. In 2009 afgestudeerd als interieurarchitect kon Angelique Kelly deze titel meteen in het bedrijfsleven uitvoeren. Na een carrière bij twee totaal verschillende bedrijven. Van Egmond totaal architectuur met in haar portefeuille grotendeels utiliteitsbouw en particuliere villa bouw. Gevolgd door Maqutos actief in winkelinterieurs en standbouw. Dit heeft er mede voor gezorgd dat Angelique een brede ervaring heeft in verschillende sectoren en budgetten. Het is een mooie uitdaging om bij  elke opdrachtgever en budget een passende oplossing te vinden. De persoonlijkheid en passie van de opdrachtgever aan te voelen en daarbij een passend ontwerp te maken.
Haar passie is dan ook de klant te verrassen met ontwerpen wat ze misschien zelf nooit zouden bedenken maar wel perfect bij hun wensen aansluit. Het stukje meerwaarde in een interieur te stoppen wat het een persoonlijkheid geeft.

In de loop van tijd hebben we een netwerk opgebouwd met partners waar we graag mee samen werken, natuurlijk staan we ook altijd open voor nieuwe contacten.

De groene tak van het bedrijf Maak Jouw Tuin. Bij interieurprojecten kwam vaak de tuin te spraken. Waar klanten vaak tegen aan liepen dat ze bij een hovenier veel vak en plantenkennis ervaren maar de vertaling van hun wensen niet terug vonden in hun tuinvorm. Wat ze in het interieur wel ervaarde. Omdat er naast interieur ook een passie voor groen is. Is er in samenwerking met de Gert Hoekman de groene tak van Bewust ontwerp opgezet, Maak Jouw Tuin. Een zeer ervaren hovenier met veel plantenkennis, vakkennis en ervaring.