12 redenen om een beroep te doen op een interieurarchitect

 1. Lukt het je maar niet om eenheid te creëren in jouw interieur?
 2. Ben je op je huidige interieur uitgekeken maar weet je niet waar te beginnen omdat perfecte ‘thuis’ gevoel te creëren d.m.v. een nieuw interieur?
 3. Ben je bang om kleur te gebruiken en wil je weten wat voor kleuren pallet bij jouw woonwensen en woning past.
 4. Jouw nieuwe woning vol enthousiasme ingericht maar bevalt je nieuwe interieur niet?
 5. Wil je een nieuwe frisse start maken in je leven en is een nieuw interieur hierbij wenselijk
 6. Ga je samenwonen en hebben jullie een verschillenede woonstijl en smaak?
 7. Is er een kindje opkomst en wil je graag jouw woning anders indelen?
 8. Wil je graag interieuradvies of een interieurontwerp voor de baby/kinderkamer laten maken met inricht en stylingtips.
 9. Woon je klein of juist groot en ben je opzoek naar de juiste balans tussen meubels kleurgebruik en mogelijkheden om de ruimte zo optimaal mogelijk te benutten?
 10. Zijn de kinderen het huis uit en is het bijvoorbeeld tijd om van de voormalige kinderkamers een perfect hobbyruimte te maken?
 11. Nieuwbouw woning gekocht of verbouwingsplannen en heb je hulp nodig d.m.v. een goed interieur advies voor één of meerdere ruimtes?
 12. Een nieuwbouwwoning gekocht en je mag zelf de indeling van de ruimtes bepalen en wil je hier bij hulp? Ook al staat er nog niets het is nooit te vroeg.

Dit zijn een aantal van de woonvragen die wij tegenkomen. Wij doen een uitgebreide intake en advies gesprek waar wij luisteren naar jou/jullie wensen. Jullie voorkeuren qua stijl en eigen ideeën, maar ook passies gewoontes ect. Wij bekijken de bouwtekeningen en of bestaande ruimtes. Welke punten jullie graag gewijzigd zouden zien worden. Hierop geven wij vervolgens onze feedback in vorm van tekeningen schetsen. Dit kan variëren van plattegrond, maatwerk tekeningen tot volledige 3D tekeningen/impressies of inspiratie afbeeldingen. Dit van te voren afgesproken. Om een passende oplossing te bieden voor jullie woonvragen.
Zodat jullie huis jullie thuis wordt,
Er is zoveel moois, mogen wij het u laten zien?