Tuin

Maak Jouw Tuin, de groene tak van ons bedrijf. Bij Maak Jouw Tuin zien we de tuin als verlengstuk van je huis. Wie wil er nou niet thuis komen in zijn tuin. Ook al is het weer in Nederland niet altijd geschikt om buiten te verblijven, het zicht van uit huis kan zeer veel bepalen. Een tuinontwerp dat bij jouw past. Of dat nou strak is of juist liever organisch. Een tuin waar je van kan eten, waarvan je kan genieten hoe de vogels, bijen en vlinder van je tuin eten en erin verblijven, waar je met je kinderen kan spelen of je huisdier, met vrienden en familie kan genieten van een mooie zomeravond. Een tuin die weinig onderhoud vergt of die je tuinier behoeft vervult. Kortom Jouw Tuin!

In de volgende stappen komen wij tot Jouw Tuin:

  1. Tijdens een afspraak bekijken we de locatie, licht, grondsoort en horen we graag jouw wensen en idealen.
  2. Vervolgens maken wij een persoonlijk ontwerp, waarin jouw wensen en idealen zijn meegenomen. En het budget niet te vergeten.
  3. Nadat er een keuze is gemaakt voor een ontwerp volgt een beplantingsontwerp. We kunnen vervolgens alle werkzaamheden uithanden nemen en het project tot het eind organiseren en begeleiden. Maar u kunt er ook voor kiezen om met tips en trics zelf aan de slag te gaan.
  4. We leveren de beplanting en als u dat wenst kunnen we ook speciaal voor u een onderhoudsboekje maken. Hierin kunt u vinden waar wat staat en wanneer het gesnoeid moet worden. Dit zodat jouw tuin steeds mooier wordt.

Behoort dit tot uw wensen? Dan zijn wij, Maak jouw tuin, de geschikte partner voor jou! Wat jouw wensen ook zijn, wij zijn je graag van dienst.

 

Tuin ontwerp
Beplantingsontwerp
Advies en planning
Levering plantgoed
Projectbegeleiding
of doe het zelf tips
Onderhouds advies